Для молоді організовують локальний тренінг “Активні громадяни”

Для молоді організовують  локальний тренінг “Активні громадяни”

13.10.2021

Молодь Львівщини запрошують на 6-денний онлайн-тренінг за програмою "Active Citizens" від Британської Ради, що відбуватиметься з 25 по 30 жовтня  2021 року з 18:30 до 21:30 год за допомогою онлайн-платформи “Zoom”. 

“Активні громадяни” – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Мета проєкту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог. Детальну інформацію про діяльність Британської Ради в Україні можна знайти на офіційному сайті http://www.britishcouncil.org.ua/

Завдяки проходженню локального онлайн-тренінгу молодь зможе краще розуміти себе та інших; отримає практичні навички, які допоможуть змінювати суспільство навколо себе; навчиться писати власні проєкти соціальної дії; покращить навички володіння різними онлайн-платформами; отримає можливість взяти участь у конкурсі міні-грантів від Британської ради та продовжити навчання на всеукраїнських семінарах і тренінгах Британської Ради; отримає сертифікат міжнародного зразка за умови відвідування більшості днів тренінгу та виконання домашніх завдань.
Основним результатом онлайн-тренінгу стане написання командами разом із ментором проєктів соціальної дії, що будуть спрямовані на покращення життя громади Львівщини.

Кількість місць обмежено. Реєстація за посиланням: https://forms.gle/itVPdbSorUpwSX4E9

Заявки приймаються до 16 жовтня 2021 року (23:50)., результати відбору прийдуть учасникам 18 жовтня 2021 року на Telegram.

Організатори: КЗ ЛОР «Львівський обласний молодіжний центр», ЛММГО «Станиця Львів Пласту - НСОУ», ВМГО «Фундація регіональних ініціатив - Львів».
За додатковою інформацією звертайтесь:
Христина - 0936030411; 0975550889.