Ірина Гримак обговорила з головами райрад питання збільшення кількості «ковідний» ліжок у районних лікарнях

Ірина Гримак обговорила з головами райрад питання збільшення  кількості «ковідний» ліжок у районних лікарнях

29.03.2021

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак сьогодні, 29 березня, під час зум-наради з головами районів Львівщини наголосила на основних проблемних питаннях, які потребують реагування та вирішення.

Зокрема, йшлося про ситуацію із захворюваністю на COVID-19 в області, заповнення ліжкового фонду та дотримання карантинних обмежень.

«Ситуація з поширенням коронавірусної хвороби складна, але контрольована. Маємо проаналізувати резерв ліжко-місць в районних лікарнях, щоб розуміти наскільки можна збільшити їх кількість на випадок значного зростання хворих. Важливо також забезпечити хворих кисневою терапією», - наголосила Ірина Гримак.

Також в межах наради було обговорено питання ремонту доріг, який повномасштабно має розпочатися уже у квітні.

«Є затверджений перелік доріг, які ремонтуватимуть за кошти обласного бюджету у 2021 році, тому кожен керівник в районі знає ситуацію по територіях і повинен проконтролювати вчасне та якісне виконання робіт, прошу комунікувати зі Службою автомобільних доріг, пропрацювати найближчим часом питання очистки узбіч, прибирання населених пунктів», - наголосила Ірина Гримак.

Також на нараді обговорили проблемні питання контрактування медичних закладів області з Національною службою здоров`я України.