Ірина Гримак привітала випускників Львівського державного університету внутрішніх справ

Ірина Гримак привітала випускників Львівського державного університету внутрішніх справ

04.07.2021

Сьогодні, 4 липня, у День Національної поліції України, у Львові, біля пам’ятника Тарасові Шевченку, відбулися урочистості з нагоди випуску та посвячення у захисники правопорядку курсантів Львівського державного університету внутрішніх справ. 169 випускників продовжать службу у підрозділах слідства, кримінальної поліції та превентивної діяльності в 16 областях України.

Привітати випускників завітала голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

«Вітаю всіх із Днем Національної поліції! Дякую Національній поліції за щоденну напружену працю, спрямовану на забезпечення громадського порядку та безпеки наших громадян.

Вітаю також випускників університету з врученням дипломів. 

Як голова Львівської обласної ради запрошую вас, молодих фахівців, до співпраці з нашими громадами. Сьогодні на локальному рівні, в кожній з 73 громад Львівської області, формується єдиний безпековий простір. Важливо, щоб він був дієвим, адже безпека наших людей - це пріоритетне завдання для влади.

Дякую батькам наших випускників за нелегкий вибір обрання майбутньої професії для своїх дітей.

Шановні випускники, запам’ятайте – Україна починається з кожного з нас!

Слава Національній поліції! Слава Україні!», - наголосила Ірина Гримак.

«Шановні колеги, вітаю вас із професійним святом – Днем Національної поліції України! За ці шість років ми пройшли нелегкий шлях удосконалювання і реформування. Ми разом робили і робимо нашу державу безпечнішою. Дякую за щоденну роботу!Працюймо задля розвитку Львівщини!», - підкреслив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський.

Крім того, Ірина Гримак відзначила грамотами Львівської обласної ради працівників Головного управління Національної поліції у Львівській області і випускників Львівського державного університету внутрішніх справ.

Випускники університету внутрішніх справ та працівники Головного управління національної поліції у Львівській області поклали квіти до пам’ятника працівникам-правоохоронцям, які загинули при виконання службових обов’язків, та пам’ятника Тарасові Шевченку.