Ірина Гримак відвідала Центр організації дозвілля для осіб з особливими потребами «Тавор» у Новому Роздолі

Ірина Гримак відвідала Центр організації дозвілля для осіб з особливими потребами «Тавор» у Новому Роздолі

30.06.2022

 У четвер, 30 червня, голова Львівської обласної ради  Ірина Гримак вручила Подяку Львівської обласної ради представникам громадської організації «Центр організації дозвілля для осіб з особливими потребами «Тавор». Відзнаку колектив отримав за вагомий внесок у вирішення соціальних питань осіб з особливими потребами, їх реабілітацію та адаптацію, активну благодійну діяльність   Також нещодавно центр «Тавор», який уже 15 років  функціонує у місті Новий Розділ,  вкотре отримав нагороду за першість у Національному конкурсі «Благодійна Україна» у номінації «Благодійність неурядового сектору».  

«15 років роботи центру – це  великий старт і першість у Національному конкурсі «Благодійна Україна» - це визнання. Сподіваюся, ви розширите свою ініціативу на теренах усієї Львівщини. Сьогодні ми  пишаємося тим, що Львівщина має такий приклад надання якісних послуг з соціалізації й рішень у гуманітарній сфері», - зауважила Ірина Гримак. Вона  відзначила, що у приміщенні центру дружня атмосфера. Тут вдалося згуртувати багато небайдужих людей, готових допомагати іншим.  

У приміщенні організації надають допомогу та проводять денний догляд за дітьми та особами з інвалідністю. Підопічні проходять соціальну адаптацію, реабілітацію. Фахівці центру проводять соціальну роботу з дітьми та особами з особливими потребами з Роздільського дитячого будинку - інтернату та з Ходорівського психоневрологічного інтернату.  

Ірина Гримак подякувала керівнику Василеві Василишину за ефективно організовану діяльність, а колективу волонтерів за невтомну працю.  

«Тут знаходять підтримку, розуміння та любов близько 300 осіб з різних громад Стрийського району. Наставники центру і волонтери допомагають їм адаптуватися до умов сучасного світу. Своєю роботою ви  привертаєте увагу суспільства, влади до людей, які потребують підтримки. Відрадно також бачити серед волонтерів молодь, яка набуває тут важливого досвіду», - акцентувала Голова Львівської обласної ради.    

Центр організації дозвілля для осіб з особливими потребами «Тавор» є недержавною ініціативою, допомагають організації українські та іноземні благодійники. Важливо, що програми центру є унікальними й вперше були впроваджені в Україні.