Львівщина та представництво Міжнародної торгової палати в Україні окреслили вектори співпраці

Львівщина та представництво Міжнародної торгової палати в Україні окреслили вектори співпраці

19.06.2019

Сьогодні, 19 червня, голова комісії з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики Львівської обласної ради Богдан Гагалюк та заступник голови Львівської ОДА Роман Филипів зустрілися з віце-президентом представництва Міжнародної торгової палати в Україні (ICC Ukraine) з питань публічно-приватного партнерства та взаємодії з органами влади Сергієм Козіним.

Богдан Гагалюк у вітальному слові наголосив на тому, що Львівська обласна рада та Львівська ОДА, діючи спільно та ефективно, докладають максимум зусиль, аби бізнес-середовище почувалося комфортно в області. «Тому кількість іноземних інвесторів щороку збільшується. Спостерігаємо динаміку залучення інвестицій і відповідно розвиток регіону», - сказав він, запросивши гостя відвідати Форум місцевого розвитку, який триватиме 25 – 27 червня у Трускавці.

У свою чергу Сергій Козін озвучив низку пропозицій щодо співпраці з Львівщиною, зокрема запропонував провести спільні заходи Львівської торгово-промислової палати та Українського національного комітету Міжнародної торгової палати.

Крім того, сторони обговорили розширення програм взаємодії між вітчизняними та іноземними підприємствами, а також розглянули питання створення Офісу захисту прав інвесторів і підприємців у Львові.

Довідково:

Український національний комітет Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine) уповноважений Світовою організацією бізнесу представляти на національній території сучасні тенденції  бізнесу та сприяти розвитку міжнародного співробітництва.

Міжнародна торгова палата, ICC (штаб – квартира у Парижі) –  впливова глобальна організація бізнесу, яка користується беззаперечним авторитетом у розробці сучасних правил та стандартів, які визначають  ведення міжнародного бізнесу.

МТП співпрацює з такими впливовими міжнародними організаціями, як: ООН, СОТ, Світовий банк, МВФ, ОЕСР.

Міжнародна торгова палата представлена у 127 країнах світу та має мережу 94 Національних Комітетів.

Український національний комітет Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine) – перший національний комітет на території країн СНД. Створений у 1998 році, і сьогодні об’єднує національні підприємства та компанії нерезиденти, які представляють великий та середній бізнес.

ICC Ukraine – неприбуткова, некомерційна організація. Відповідно до Статуту, зареєстрована як Асоціація підприємств «Український національний комітет Міжнародної торгової палати».