Львівщину відвідав командувач Сухопутних військ США в Європі генерал-лейтенант Крістофер Каволлі

Львівщину відвідав командувач Сухопутних військ США в Європі генерал-лейтенант Крістофер Каволлі

08.02.2019

Сьогодні, 8 лютого, Міжнародний центр миротворчості та безпеки, а також 184-й навчальний центр Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відвідала делегація Збройних сил США на чолі із командувачем Сухопутних військ США в Європі генерал-лейтенантом Крістофером Каволлі.

У ході візиту генерал-лейтенант Каволлі ознайомився з ходом розбудови соціально-побутової інфраструктури Старицького гарнізону, відвідав навчальний комплекс «Бій в урбанізованій місцевості» та інші об’єкти навчальної матеріально-технічної бази, поспілкувався з інструкторсько-викладацьким складом МЦМБ.

Командувач Сухопутних військ США в Європі високо оцінив досягнення МЦМБ та, зокрема, Центру підготовки підрозділів та зазначив, що далеко не кожна країна НАТО може дозволити собі такі обсяги підготовки підрозділів, на які спроможний Центр.

Також під час візиту було обговорено подальші кроки розвитку МЦМБ, зокрема поглиблення двостороннього співробітництва між МЦМБ та 7-им командуванням з підготовки СВ США в Європі, що дислокується в Графенвері.