Львівська облрада та «Єврорегіон Карпати-Україна» запрошують на концерт «Підкамінь»

Львівська облрада та «Єврорегіон Карпати-Україна» запрошують на концерт «Підкамінь»

07.08.2019

У середу, 14 серпня, у смт. Підкамінь Бродівського району Львівської області відбудеться концерт духовної музики за участю камерного оркестру «Віртуози Львова». Початок о 12:00 год.

«Концерт, що триватиме на території Монастиря походження дерева Хреста Господнього, без сумніву, надасть додаткових фарб святу Маковея, яке відзначається саме 14 серпня. Запрошуємо всіх на унікальне мистецьке дійство! До зустрічі у Підкамені!», - сказав голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Варто зауважити, що захід відбуватиметься в рамках проекту «Транскордонний паломницький маршрут як інструмент промоції спільної історико-культурної спадщини в українсько-польському прикордонні», що реалізується Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна» за фінансової підтримки Європейського союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020.

«Цим концертом духовної музики також хочемо нагадати мешканцям Бродівщини та усім гостям про цінність Підкамінського Монастиря, привернути увагу до тутешніх пам’яток, а їх тут є чимало. Атмосферна локація заходу та магічна музика зачаровуватимуть і точно не залишать нікого байдужими», - зазначає виконавча директорка Асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна»» Галина Литвин.

Крім того, у всіх відвідувачів буде унікальна можливість почастуватися медом від місцевих пасічників.

Довідково:

Реставрація монастирського комплексу здійснюється у рамках проекту “Транскордонний паломницький маршрут як інструмент промоції спільної історико-культурної спадщини в українсько-польському прикордонні”, що реалізується Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020.

Проект спільно реалізують:

- Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» (UA)  – головний партнер.

- Департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації (UA).

- Римокатолицька парафія св. Ядвиги в Мокободах (PL).

- Римокатолицька парафія Різдва Пресвятої Богородиці в Голублі (PL).