Львівський академічний обласний театр ляльок запрошує на прем’єру вистави «Шмата. Одного вечора у бомбосховищі»

Львівський академічний обласний театр ляльок запрошує на прем’єру вистави «Шмата. Одного вечора у бомбосховищі»

01.07.2022

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» запрошує на прем’єру комедійної драми з елементами стендапу «Шмата. Одного вечора у бомбосховищі».

«Звичайне бомбосховище і п’ятеро незнайомих людей, які прийшли сюди, пересидіти повітряну тривогу. Усі різні, усі з характером – хтось перевдягає шкарпетки, хтось пшикає дезінфектором, а хтось – навіть приніс з собою вікно, щоб помити! Аж раптом, виявляється, що підвал, в якому сховалися наші герої, має свої непрості містичні таємниці, які потрібно розгадати, щоб врятувати себе і світ від чогось недоброго. Та на кожне зло знайдуться свої «добрі чари», адже в українців є таємна суперзброя – міцний, щирий гумор. Розмовляючи, сварячись, конфліктуючи, жартуючи та звіряючи найпотаємніше, герої вистави долають прикрих демонів та наближають Перемогу над злом», - розповіли в театрі про сюжет вистави.

Показ «Шмати» відбуватиметься у справжньому бомбосховищі – на сцені «Нижнього залу» у підвалі театру. Вхід розташований за адресою вул. Гонти, 8.

Афіша вистави «Шмата. Одного разу у бомбосховищі»:

1 липня о 19:00 год.

2 липня о 18:00 год.

3 липня о 18:00 год.

5 липня о 19:00 год.

6 липня о 19:00 год.

Тривалість100 хв.

Віковий ценз вистави: 16+

Більше - тут