Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги передав на Херсонщину гуманітарний вантаж

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги передав на Херсонщину гуманітарний вантаж

09.06.2023

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» передав на Херсонщину фуру, завантажену медикаментами та речами першої необхідності.

Ці набори були отримані Центром від фонду ЮНІСЕФ на початку повномасштабного вторгнення росії і були зарезервовані як стратегічний запас речей першої необхідності на випадок надзвичайної ситуації глобального масштабу.

«До складу цих наборів – загалом 450 коробок – входять рушники, миючі засоби, вологі та сухі серветки, пральні порошки, зубна паста та щітки. Також резервуари для води. Одного набору для сім’ї з чотирьох осіб вистачить на тиждень.

Окрім того, на Херсонщину відправили 20 акушерських наборів для прийняття пологів, підгузки, комплекти з антибіотиками, протигрибковими препаратами, препаратами першої необхідності для зниження тиску, для пацієнтів із цукровим діабетом тощо.

А ще каримати, спальні мішки, пледи, костюми хімзахисту (можуть бути використані як захисний костюм від води та переохолодження), сухпайки для бригад ЕМД Херсонщини та ноші», – повідомив керівник Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько.