Майже пів тисячі рятувальників Львівщини пройшли вишкіл Центру екстреної медичної допомоги

Майже пів тисячі рятувальників Львівщини пройшли вишкіл Центру екстреної медичної допомоги

22.11.2022

Фахівці комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» продовжують навчати рятувальників Львівщини надавати першу медичну допомогу. Команда медиків вже поділилася знаннями та досвідом із надзвичайниками Золочева, Самбора, Пустомит, Городка.  

Нещодавно тренінги пройшли ще 199 працівників Головного управління ДСНС України у Львівській області. Нагадаємо, на початку листопада медики прозвітували про проведені тренінги для 240 рятувальників у Червонограді, Самборі, Буську, Новояворівську та Львові.  

Тренери в рамках курсу розповідають про базові реанімаційні заходи, методи зупинки кровотеч, навчають як проводити серцево-легеневу реанімацію, а також як надавати домедичну допомогу в тактичних умовах.   «До кінця року ми запланували провести тренінги з домедичної допомоги усім рятувальникам ДСНС Львівської області»,  - повідомляють працівники Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Медики наголошують, що рятувальники Львівщини відповідально й успішно  виконують завдання курсу та отримують високий рівень готовності до дій у надзвичайних ситуаціях.