На Дрогобиччині відкрили новий сучасний дитячий садочок

На Дрогобиччині відкрили новий сучасний дитячий садочок

27.02.2019

 

Сьогодні, 27 лютого, у с. Уличне Дрогобицького району урочисто відкрили заклад дошкільної освіти «Диво».

Реалізувати проект вдалося завдяки коштам обласного бюджету (7,5 млн грн) та Державного фонду регіонального розвитку (3,5 млн грн). 
Слід зауважити, що нежитлове приміщення для реконструкції під дитячий садочок сільська рада придбала ще у 2009 році. І лише у 2017 році була розроблена проектно-кошторисна документація та здійснена реєстрація права власності на земельну ділянку. Відтак завдяки спільній наполегливій праці обласної та місцевої влади, депутатів, менш ніж за рік в центрі села виріс новий сучасний заклад дошкільної освіти.

«Цей садочок – це приклад того, як доклавши максимум зусиль, поставивши перед собою мету – досягаєш потрібного результату. Приємно, що тепер діти з навколишніх сіл матимуть змогу відвідувати новий сучасний садочок, навчатися, розвиватися. Дякую усім, хто доклався до доброї справи, а ми й надалі усе робитимемо для того, щоб кожна копійка громади, обласного бюджету, державних коштів йшла на розвиток нашої інфраструктури, наших населених пунктів, де б людям ставало жити ще краще, ще комфортніше», - наголосив під час виступу голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Нагадаємо, учора, 26 лютого, відбулося відкриття нового дошкільного навчального закладу дитячого садочку у с. Мервичі Жовківського району.