На Конкурс проєктів регіонального розвитку очікують заявки у галузі ЖКГ

На Конкурс проєктів регіонального розвитку очікують заявки у галузі ЖКГ

04.03.2021

На Конкурс проєктів регіонального розвитку в межах Комплексної програми регіонального розвитку Львівщини на 2021 – 2025 роки можна буде подавати заявки на вирішення проблем у галузі житлово-комунального господарства.

Про це поінформував заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод під час zoom-наради з головами ОТГ Самбірського, Стрийського та Дрогобицького районів. 

«Плануємо найближчим часом провести засідання Конкурсної ради і дати старт Конкурсу проєктів регіонального розвитку. 
На мою думку, цей конкурс стане в нагоді для вирішення проблем у галузі житлово-комунального господарства, які стосуються, зокрема освітлення, водопостачання, газифікації», - розповів Юрій Холод.

Як відомо, у 2021 році нижня гранична вартість заявок на Конкурс проєктів регіонального розвитку – 1,5 млн грн. 

Загалом в обласному бюджеті на Конкурс проєктів регіонального розвитку цьогоріч передбачили – 50 млн грн. 

Нагадаємо, Львівська обласна рада 18 лютого прийняла Комплексну програму регіонального розвитку Львівщини на 2021 – 2025 роки, яка має три напрямки: конкурс проєктів місцевих ініціатив, конкурс проєктів регіонального розвитку, та реалізацію стратегічних (розвиткових) проєктів. На цей документ у 2021 році передбачили з обласного бюджету 150 млн грн. Ініціатива напрацювати цю програму належить голові Львівської обласної ради Ірині Гримак. 

Більше про Програму – ТУТ.