На посаду керівника Школи вищої спортивної майстерності обрали Уляну Штангрет, - рішення конкурсної комісії

На посаду керівника Школи вищої спортивної майстерності обрали Уляну Штангрет, - рішення конкурсної комісії

18.02.2020

Конкурсна комісія з обрання на посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Школа вищої спортивної майстерності» підтримала кандидатуру  Уляни Штангрет.  Таке рішення ухвалили члени конкурсної комісії сьогодні, 18 лютого.

За  Уляну Штангрет  проголосувало 8 із 9 членів комісії. Як відомо, на минулому засіданні дві претендентки - Оксана Вацеба та Уляна Штангрет представили своє бачення розвитку спортивної установи на найближчі 5 років.

Відтак кандидатуру Уляни Штангрет конкурсна комісія буде рекомендувати на затвердження сесії Львівської обради терміном на 5 років.

Довідково: 
Уляна Штангрет здобула середню освіту у Містківській середній школі. З 1995 по 1999 рік навчалася у Педагогічному коледжі Львівського національного університету імені З 1999 по 2004 рік навчалася у Львівському державному інституті фізичної культури за спеціальністю «Олімпійський та професійний спорт» та здобула кваліфікацію «тренер-викладач». 
З 2007 по 2010 рік навчалася у Львівському регіональному інституті державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління» та здобула кваліфікацію «Магістр державного управління». 
Після закінчення Педагогічного коледжу з 1999 по 2001 рік працювала у садку-школі «Малюк» на посаді вихователя. 
З 2001 по 2005 рік працювала у Львівському обласному управлінні з фізичного виховання та спорту на посаді провідного спеціаліста. 
З 2005 до тепер працюю в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, починаючи від посади головного спеціаліста, в подальшому - заступника начальника відділу та начальника відділу спорту та проведення заходів.