Обласна рада підписала Угоду про розвиток соціальної інфраструктури з АТ «Укртранснафта» на 10 млн грн

Обласна рада підписала Угоду про розвиток соціальної інфраструктури з АТ «Укртранснафта» на 10 млн грн

07.08.2019

У середу, 7 серпня, відбулося підписання Угоди про співробітництво між Львівською обласною радою, Львівською ОДА та АТ «Укртранснафта» щодо розвитку соціальної інфраструктури населених пунктів Львівської області.

Відтак свої підписи під документом поставили голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, заступник голови Львівської ОДА Роман Филипів, заступник генерального директора АТ «Укртранснафта» Ігор Піта.

Підписуючи Угоду, Олександр Ганущин підкреслив, що в особі АТ «Укртранснафта» ми маємо дуже відповідальне підприємство, яке має значну мережу і виплачує своїм працівникам високу заробітну плату. «Ми тішимося, що сьогодні АТ «Укртранснафта» декларує черговий добрий крок, який дозволить вирішити найбільш важливі питання соціально-економічного розвитку територій на місцях проведення його діяльності. Тому територіальні громади зокрема Дрогобицького, Сколівського, Турківського, Золочівського та Бродівського районів будуть мати можливість використати 10 млн грн на реконструкцію шкіл, садочків, лікарень.

Сподіваюся, що це такий добрий початок, і ми будемо й надалі мати тісні взаємини. А зі свого боку гарантую, що Львівська обласна рада всі питання, котрі належать до її компетенції, а саме погодження питань, пов’язаних з надрами, в частині АТ «Укртранснафта», – розглядала, розглядає і буде розглядати безперебійно і безперешкодно», - наголосив Олександр Ганущин.

Варто зауважити, що загальний обсяг фінансування АТ «Укртранснафта» соціальних проектів на 2019 рік – 10 млн грн. Перелік проектів налічує 9 пунктів.

Додамо, що дану Угоду закріплено підписами на виконання Меморандуму про співпрацю у сфері соціального розвитку Львівської області від 6 березня цього року. 

Довідково:

АТ «Укртранснафта» – оператор системи магістральних нафтопроводів України, другий за величиною в Європі.

АТ «Укртранснафта» – єдиний національний оператор, що надає послуги з транспортування нафти трубопровідним транспортом на нафтопереробні підприємства (НПЗ) України та транзиту нафти до країн Європи.

АТ «Укртранснафта» створене відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України № 256 від 23 червня 2001 року на базі ДАТ «Магістральні нафтопроводи «Дружба» та ДАТ «Придніпровські магістральні нафтопроводи» (на цей час – філії Товариства). 

Засновником і єдиним акціонером Товариства є Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України».