Обласна рада привітала працівників сільського господарства з професійним святом

Обласна рада привітала працівників сільського господарства з професійним святом

24.11.2021

Голова комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій Юрій Раделицький сьогодні, 24 листопада, взяв участь в урочистостях до Дня працівників сільського господарства.

«Шановні аграрії, від імені Львівської ради дякую Вам за тяжку працю! Адже знаємо, що за статистикою, 20% валового внутрішнього продукту – це частка саме галузі сільського господарства.

Розуміємо, які виклики чекають нас у 2022 році через енергетичну кризу. Тому запрошуємо брати участь в Комплексній програмі підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області. Цей документ, звичайно, не зможе кардинально покращити ситуацію в галузі, але покликаний допомагати аграріям Львівщини.

Гарних Вам урожаїв, сприятливої погоди і міцного здоров’я», - сказав у вітальному слові Юрій Раделицький.

Крім того, за багаторічну плідну й сумлінну працю, високі досягнення у виробництві сільськогосподарської продукції та з нагоди Дня працівників сільського господарства України Юрій Раделицький нагородив  подяками обласної ради:

-  Кемпу Іванну Іванівну – голову СФГ «Чародійка» Дрогобицького району;

- Лесишака Михайла Івановича – керівника фермерського господарства «ЛІМ» Львівського району;

- Романюка Максима Васильовича – керівника фермерського господарства «Ехма Плюс» Золочівського району.

Довідково:

День працівників сільського господарства – професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України. Відзначається щорічно в третю неділю листопада.