Одним з пріоритетів Львівської обласної ради у цьому році буде впровадження відкритої молодіжної політики

Одним з пріоритетів Львівської обласної ради у цьому році буде впровадження відкритої молодіжної політики

21.01.2021

За ініціативи голови постійної комісії з питань молоді та спорту Тетяни Бей у приміщенні Львівського обласного молодіжного центру депутати зустрілися з працівниками департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, Львівського обласного молодіжного центру, представниками  молодіжних просторів та молодіжних ініціативних груп області.

Результатом  зустрічі стало напрацювання  спільного бачення щодо перспектив розвитку молодіжних просторів, молодіжного середовища. Учасники дискусії акцентували увагу на підвищенні громадської активності молоді, можливості навчання молодіжних працівників та розвитку молодіжної інфраструктури. 

Представники молодіжних просторів озвучили основні потреби молоді, зокрема щодо розвитку молодіжної політики та роботи з молодддю в ОТГ у зв’язку з децентралізацією. Також одним з пріоритетів у 2021 році буде впровадження відкритої молодіжної політики шляхом відвідування громад, вивчення потреб молоді та проведення стратегування з метою напрацювання ефективних моделей роботи з молоддю в окремих ОТГ. Іншим важливим аспектом партнерства буде розбудова мережі, налагодження співпраці молодіжних просторів в різних ОТГ, підвищення внутрішньої та міжнародної мобільності молоді.