Привітання голови Львівської обласної ради Ірини Гримак з Воскресінням Христовим!

Привітання голови Львівської обласної ради Ірини Гримак з Воскресінням Христовим!

23.04.2022

Христос Воскрес!

З великою вірою та надією зустріньмо величне свято Воскресіння Христового! Свято перемоги добра над злом, світла над темрявою, життя над смертю. Зрештою – перемогу правди над агресією.

Два місяці українці героїчно боронять рідну землю. Український народ повстав проти окупанта єдиною родиною, єдиним кулаком у кожному куточку нашої держави: на заході, півдні, півночі, у центрі та сході. Для ворога Україна стала каменем, об який він спіткнувся у намаганні захопити весь світ. Цієї міцності окупанту не здолати!

У світле свято Воскресіння подякуємо нашим мужнім Захисникам, що в ці дні героїчно відбивають атаки ворога. Пом’янемо кожного загиблого Героя, а також усіх невинно убитих й замордованих на рідній землі українців.

Великдень – це найбільше свято українських християн. Це день великої прослави і великого чуда, що сталося після мученицької смерті. Україна також проходить важкий шлях, – дорогу мученика. Молимося та просимо Господа про день прослави, про завершення війни, про швидку і остаточну перемогу. 

Віримо у милостивого Бога, в нескорених наших Захисників і у кожного з нас, хто своєю працею щоденно наближає нашу з вами перемогу!
 
Христос Воскрес! Воскресне Україна!