Профільна комісія облради розглянула питання співфінансування проектів МТД

Профільна комісія облради розглянула питання  співфінансування проектів МТД

15.05.2019

 

Сьогодні, 15 травня, під засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики депутати внесли зміни до Регіональної програми з міжнародного і транскордонного співробітництва, європейської інтеграції на 2018-2020 роки. Зокрема, передбачили кошти в сумі 1,9 млн грн на співфінансування 9 проектів Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна.

Також, за словами голови комісії Андрія Ковча, комісія скерувала 3,5 млн грн на співфінансування проекту «Створення системи швидкого реагування на інформацію про злочини та інші події у м.Львові. «В межах цього проекту ми залучаємо близько 5 млн євро грантових коштів. Слід зауважити, що комісія також зверталася до Львівської міської ради з проханням долучитися фінансово, однак цього, на жаль, не було зроблено з їх боку. Відтак, дбаючи про інтереси громади, ми вирішили скерувати на ці потреби кошти з обласного бюджету», - зауважив Андрій Ковч.

Також на комісії дофінансували проект, виконавцем якого є Жовківська міська рада, а саме - проект «Реалізація першого етапу модернізації комунальної котельні та району, що нею опалюється»  на суму понад 600 тис. грн..

Окрім того, члени комісії зосередилися на розгляді Стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 року, а на завершення -  заслухали ряд звітів, а також розглянули листи та звернення.