Ревматолог Львівської обласної клінічної лікарні отримав медаль імені академіка М.Д. Стражеска

Ревматолог Львівської обласної клінічної лікарні отримав медаль імені академіка М.Д. Стражеска

27.10.2021

Завідувач ревматологічного відділення комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна лікарня», лікар-ревматолог Омелян Синенький отримав відзнаку Національної Академії Медичних Наук України.

Медаль імені академіка М.Д. Стражеска «За заслуги в охороні здоров’я» львівському медикові вручили у рамках VIII Національного конгресу ревматологів України. Нагороду призначено за особисті здобутки Омеляна Синенького у розвитку медичної науки та профілактиці, діагностиці й лікуванні серцево-судинних захворювань.

Лікар подякував НАМН України за високу оцінку та наголосив на тому, що такий результат - це багаторічна колективна праця.

Довідково:

Національний конгрес кардіологів України – щорічний всеукраїнський науково-практичний форум, під час якого традиційно оголошують підсумки та досягнення світової та вітчизняної кардіології.

Державною відомчою відзнакою «Медаль академіка М.Д. Стражеска» в Україні з 2001 року нагороджують наукових співробітників і лікарів за їхній вагомий внесок у кардіологію.