Школярі Львівщини пройшли навчання у літній школі «Business Camp»

Школярі Львівщини пройшли навчання у літній школі «Business Camp»

30.06.2022

Маже 50 учнів старших класів взяли участь у літній школі «Business Camp», яку організували колективи комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді» та Національного університету “Львівська політехніка”. Навчання в літній школі тривало з 20 по 24 червня.

Учні 8-11 класів відвідували майстер-класи, лекції та зустрічі, проходили асоціативні тести, отримували корисні знання з побудови комунікацій та роботи в групах, організатори зазначають, що в чотириденній програмі було багато інтерактивних занять та цікавих ігор.

Наприклад, у формі гри юнаки й дівчата вчились пекти хліб, виготовляти сукно, кувати колеса до возів. Шукали ринки збуту та можливості збільшення продажів товарів власного виробництва, вчилися оцінювати ризики.

Також учасники кемпу змагалися за перемогу в конкурсі «Як стати мільйонером?», взяли участь у воркшопах «Як це – бути дипломатом?» та «Бухгалтерія та мистецтво».

Незабутні враження справила екскурсія в перлину головного корпусу – Актову залу НУ “Львівська політехніка”, яка вважається одним із найкрасивіших приміщень вишу і була офіційно відкрита у вересні 2020 року, після 5 років реставраційних робіт.

З дітьми працювали викладачі Національного університету Львівська політехніка. Захід завершився щирим спілкуванням в Актовій залі університету.  

Колектив Малої академії наук запрошує молодь продовжувати співпрацю та цікаве навчання восени.

«Business Camp» закінчився, але ми підготували для Вас ще багато освітніх проєктів. Хто готовий розвиватись з нами далі, інвестувати в себе і набувати практичний досвід, чекаємо у стінах МАН у вересні»- запрошують педагоги.