Студенти Львівського коледжу спорту Олександр Панциру та Анастасія Фадєєва - переможці юніорського чемпіонату України зі стрільби з лука у приміщенні

Студенти Львівського коледжу спорту Олександр Панциру та Анастасія Фадєєва - переможці юніорського чемпіонату України зі стрільби з лука у приміщенні

26.01.2023

У Львові 20-24 січня відбувся чемпіонат України зі стрільби з лука у приміщенні серед юніорів. Змагалися молоді лучники віком до 20 років.

У дуелях юніорів за особисту першість переможцем чемпіонату став студент ІІІ курсу Львівського коледжу спорту Олександр Панциру. У поєдинку за чемпіонство Олександр здолав сумчанина Артема Батраченка 6:0. Минулорічний випускник коледжу Олексій Чепік посів ІІІ місце і виборов бронзову медаль.

Свою другу найвищу нагороду на цій першості Олександр Панциру здобув у командних стрільбах. Збірна Львівщини, за яку виступав Олександр, здобула золоті нагороди, здолавши у фіналі команду м.Суми. Асистував Олександру ще один вихованець коледжу Костянтин Ваксман. Третім учасником команди-переможниці був учень СДЮШОР "Електрон" Іван Перков. Інша львівська збірна, у якій стріляли Олексій Чепік та учень 10 класу Павло Сорока, посіла 4 місце.

У змаганнях дівчат на особисту першість срібною призеркою чемпіонату стала першокурсниця коледжу Анастасія Фадєєва. У вирішальному поєдинку Анастасія поступилася сумчанці Дарії Коваль 2:6.

Однак  Анастасія зуміла реабілітуватись у командній першості. Збірна Львівської області, яку очолювала Фадєєва, стала чемпіонами України, здолавши іншу львівську команду 5:4.
Таким чином, і Олександр Панциру, і Анастасія Фадєєва здобули реальні шанси на участь у юніорському чемпіонаті Європи, який у середині лютого відбудеться у Туреччині.