Тренінги, спільні ідеї, робота в команді: мобільний молодіжний центр Львівщини завітав у Трускавець

Тренінги, спільні ідеї, робота в команді: мобільний молодіжний центр Львівщини завітав у Трускавець

30.07.2021

Сьогодні, 30 липня, голова комісії з питань молоді та спорту Тетяна Бей разом із командою Львівського обласного молодіжного центру у межах проєкту ІмпактБус завітала до Трускавця, де поспілкувалася з представниками молодіжної ради трускавецької громади.

«Львівська обласна рада націлена на розвиток молодіжної політики в громадах. На моє переконання, молодь повинна бути максимально наближена до розробки молодіжних програм і напрацювання ідей у царині молодіжної політики. Для цього ми створюємо молодіжні ради в усіх територіальних громадах області. Наступний крок – організація молодіжної ради при Львівській обласній раді, яка працюватиме як дорадчий орган.

Ми готові до співпраці», - зауважила Тетяна Бей.

Крім того, голова комісії розповіла про виникнення ідеї створення проєкту ІмпактБус і мрію – започаткувати на Львівщині молодіжний форум.

«Команда Львівського обласного молодіжного центру сьогодні вивчала потреби молоді Трускавця. Основну проблему, про яку вони говорили, - відсутність приміщення, де може збиратися місцева молодь.

Також ми провели тренінг на тему командотворення для їхнього згуртування. Разом ми вчилися слухати один одного, працювати в команді та йти за лідером.

Наостанок ми зіграли в настільну гру «Країна гідності», яка була розроблена Радою Європи. Учасники мали можливість відчути себе в ролі депутатів та спробували спільно розробити програму соціального розвитку громади», - розповів директор Львівського обласного молодіжного центру Василь Шатрук.

Щоб проєкт ІмпактБус завітав і до вашої громади, необхідно зареєструватися за ПОСИЛАННЯМ.