У Будинку воїна проведуть тренінг з психологічної стійкості та опору

У Будинку воїна проведуть тренінг з психологічної стійкості та опору

21.09.2022

28 вересня у «Будинку воїна» відбудеться «Тренінг з психологічної стійкості та опору». 

Під час тренінгів кожен з учасників матиме змогу отримати новий досвід пізнання себе. Саме такі заходи сприяють покращенню морально-психологічного клімату за умов впливу негативних факторів, а тим паче – під час війни.

«Наше життя сповнене стресів щодня. І від того наскільки людина вміє справлятись зі стресом залежить наскільки продуктивною буде її діяльність. 
Управління стресом - це те, що потрібно для повноцінного життя. Намагатися пригнічувати стрес - значить боротися із самим собою. А от навчитися керувати ним - значить створювати саме той ресурс, який дозволяє впевнено йти вперед.
Ми не можемо уникати стресу, але ми можемо використовувати його, якщо краще пізнаємо його механізми та виробимо відповідне ставлення до життя»,  - кажуть організатори.

Учасників тренінгу ознайомлять з поняттям стресу, особливостями його природи та можливостями взаємодії з ним, про ефективні способи роботи зі стресом. Також можна буде опанувати практичні навики мінімізації стресового впливу з урахуванням персональних особливостей.

Для участі слід зареєструватися через форму за покликанням: https://forms.gle/uAGDaTQ3jpX1bFJY6  або за вказаними телефонами: 0985198920; 0979520290

Тренінг відбудеться о 17:00 за адресою вул.Короленка,1А.

Організатор -  ГО «Перший жіночий ветеранський простір «Re Hub»за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety, у співпраці з Львівською обласною радою та КЗ ЛОР «Будинок воїна»