У Червоноградській міській лікарні провели реконструкцію приймального відділення

У Червоноградській міській лікарні провели реконструкцію приймального відділення

12.05.2021

Сьогодні, 12 травня, за участі керівництва Львівської обласної ради, ОДА, місцевої влади, голови профільної депутатської комісії у Червонограді урочисто відкрили реконструйоване приймальне відділення центральної міської лікарні.

Реконструкцію об’єкту розпочали у 2020 році, на ремонтні роботи загалом передбачено понад 33 млн грн. бюджетних коштів, з  яких 11,6 млн грн – становить обласний бюджет.

Впродовж останніх двох років тут проведено внутрішні оздоблювальні роботи, вентиляцію, підключення до електромереж, систем водопостачання. Також завершені фасадні роботи, заміна покрівлі адміністративного корпусу.

«Останні кілька років і виклики пандемії особливо показали важливість якісних медзакладів.  Для пацієнта кожна лікарня починається з приймального відділення.  Водночас зрозуміло, що такі роботи, які ми сьогодні бачимо з часом мають бути проведені у кожному відділенні кожної лікарні.  
Додам, що це - результат конструктивної співпраці. Обласна рада знайшла можливості виділити необхідні кошти для проведення ремонтних  робіт та закупівлю обладнання. 
Дякую колективу  і головному лікарю за гарну роботу в цих надскладних умовах і запевняю, що ми готові й надалі підтримувати вас», - зазначив під час виступу перший заступник голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник.