У Куликові представили виставку малюнків дітей захисників

У Куликові представили виставку малюнків дітей захисників

21.06.2022

У Куликові день батька відзначили проєктом "Мій тато герой!".  Діти військовослужбовців впродовж 2 тижнів відвідували майстер-класи художників, і свої творчі роботи презентували під час свята. На малюнках діти в основному зображали портрети батьків, сердечка та мирне небо над Україною.

«Чимало батьків сьогодні захищають державу, вони не мають зараз можливості огорнути увагою своїх дітей, обійняти їх. Тому сьогодні ми вирішили подбати про святковий настрій їхніх дітей» – розповів депутат Львівської обласної ради Андрій Дума.

Півсотні дитячих малюнків після виставки у Куликові відправили у місця де ведуться бойові дії, щоб передати батькам-захисникам.

«Наші чоловіки воюють у Донецькій, Миколаївській, Херсонській областях. - розповіла голова Куликівської територіальної громади Лілія Бова. – Раніше ми збирали кошти на автомобілі для військових. Під час заходу до Дня батька вирішили провести аукціон продукції від місцевих виробників, щоб за зібрані кошти придбати прилад нічного бачення для одного із захисників».

Під час свята на центральній площі Куликова лунали патріотичні пісні, діти спілкувалися та веселилися.

«Хочеться привернути увагу до військовослужбовців, їхніх родин і ще раз сказати кожному із них - дякую, - наголосила начальниця відділу культури Куликівської селищної ради Ірина Цюпка. - Дякую всім учасникам, творчим колективам, майстрам і підприємствам Куликівщини за те, що долучилися і зробили свято яскравим, щирим».