У Львівській обласній раді обрали переможців конкурсу на посади керівників НРЦ «Левеня» та «Світанок»

У Львівській обласній раді обрали переможців конкурсу на посади керівників НРЦ «Левеня» та «Світанок»

26.05.2023

Сьогодні, 26 травня, у Львівській обласній раді оголосили результати конкурсного відбору на заміщення посад директорів двох комунальних закладів спеціальної освіти. Відтак  керівником КЗ ЛОР «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» обрали Мирославу Степанюк, а КЗ ЛОР «Навчально-реабілітаційний центр «Світанок» - Ольгу Корнило.

Попередньо на розгляд комісії кандидати представили свою візію розвитку закладів, також розв’язували тестові та ситуаційні задачі. 

За рішенням комісії, впродовж трьох днів управління майном спільної власності обласної ради має укласти з переможцями конкурсу контракти на два роки.

«Чесність і прозорість – це основні завдання, які ставить перед собою обласна рада у проведенні таких конкурсів. Очікуємо, що після призначення керівників цих обласних навчально-реабілітаційних  центрів наші діти матимуть змогу отримувати якісні освітні послуги, добре виховання, а після завершення навчання - добрий старт для подальшого розвитку»,  - наголосив заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

Нагадуємо, що оголошений конкурс щодо Нагуєвицької спеціальної школи не відбувся, оскільки єдиний кандидат, який подав документи, не з’явився на конкурс. 

Переглянути відеозапис засідання комісії можна тут: https://www.youtube.com/watch?v=jIVsXTnfwZE