У Львові обговорять проблеми обмеження Польщею кількості дозволів українським перевізникам на вантажоперевезення

У Львові обговорять проблеми обмеження Польщею кількості дозволів українським перевізникам на вантажоперевезення

19.01.2022

За підтримки комісії з питань євроінтеграції, міжнародного та міжрегіонального співробітництва Львівської обласної ради у понеділок, 24 січня, у Львові відбудеться «круглий стіл», присвячений проблемі обмеження Польщею кількості дозволів українським перевізникам на вантажоперевезення.

Організатори: комітет Асоціації правників України з права міжнародної торгівлі, відділення Асоціації правників України у Львівській області, Львівська торгово-промислова палата.

Захід має на меті провести фахове обговорення та формування за його результатами пропозицій до правової позиції щодо дій Польщі (та потенційно інших країн-членів ЄС) зі скорочення / відмови у збільшенні кількості дозволів українським перевізникам з точки зору права Світової організації торгівлі, Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також права ЄС.

Модераторка: голова комісії з питань євроінтеграції, міжнародного та міжрегіонального співробітництва Львівської обласної ради Наталія Галецька.

Запрошені доповідачі, зокрема:

-Мустафа-Масі Найєм, заступник Міністра інфраструктури України.

-Олеся Кривецька, голова Комітету Асоціації правників України з права міжнародної торгівлі, радниця Asters, к.ю.н.

-Ізабель Ван Дамм, партнерка юридичної фірми «Van Bael & Bellis» (Брюссель).

-Тетяна Пайосова, старша юристка юридичної фірми «Van Bael & Bellis» (Женева).

-Володимир Коруд, віце-президент Львівської торгово-промислової палати.

Очікується також участь представників бізнесу.

Захід планують провести у форматі онлайн та офлайн за адресою: м. Львів, Стрийський парк, 14 (Львівська торгово-промислова палата). Початок о 15:00 год.

За додатковою інформацією можна звертися за тел.: +38 063 438 77 66, e-mail: zakhid@uba.ua. Контактна особа – Ольга Лотоцька.