У Львові проводять тренінги щодо започаткування власної справи для переселенців

У Львові проводять тренінги щодо започаткування власної справи для переселенців

18.04.2022

Асоціація місцевих рад «Ради Львівщини" розпочала 3-денний тренінг у Львові для переселенців, які хочуть розвиватися в бізнесі.

Учасниками тренінгу є люди, які переїхали на Львівщину  із Лисичанська, Сум, Запоріжжя, Краматорська, Донецька, Харкова, з Дніпропетровщини. За їх словами, на навчання прийшли для того, щоб відволіктися, почати чи відновити власну справу та підіймати економіку країни.
 
Тренери Стець Надія та Мирослава Даньків познайомилися з учасниками, їхніми історіями підприємництва. «Тут зібралися юристи, митці, спортсмени, будівельники, які хочуть свої знання та експертність конвертувати в дохід на новій локації. До того, як переїхати на Львівщину, хтось працював у художньому, ресторанному напрямках, інші - сфері зв'язку, промисловості. Є будівельники, які вже готові відбудовувати нашу країну.
Кожен учасник отримує поради і фідбек - для того тут і зібралися, щоб поділитися досвідом, розробити бізнес-ідеї і в результаті в кожного має бути готовий бізнес-план, який згодом зможе претендувати на грошову винагороду для купівлі обладнання для бізнесу», - розповіли організатори.

Тренінг триватиме ще 2 дні, аналогічні навчання планують провести в Червонограді, Стрию і Дрогобичі. Зацікавлених просять попередньо реєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDQhVcWztwDvtbaVk9VCrUZroeHbOAM5WMxfnvZX5B08Rq1g/viewform