У Самборі відкрили оновлений відділ міграційної служби України

У Самборі відкрили оновлений відділ міграційної служби України

12.01.2022

У межах Комплексної програми регіонального розвитку Львівщини (конкурс проєктів місцевих ініціатив) у вівторок, 11 січня, у Самборі відкрили оновлений відділ міграційної служби України. Загальна вартість проєкту – 468,5 тис. грн., з них, зокрема 204,6 тис. грн. кошти обласного бюджету, 189,3 тис. грн. – фінансовий ресурс Самбірської громади.

Завдяки реалізації проєкту у будівлі старі вікна замінили на нові енергозберігаючі, повністю оновили систему опалення, здійснили капітальний ремонт приміщення. Також придбали меблі та сучасне обладнання для якісного надання послуг.

За словами Самбірського міського голови Юрія Гамара, упродовж 9 років працівники Самбірського відділу міграційної служби працювали у різних приміщеннях, відстань між якими була понад 2 км.

«Частину робіт ми профінансували з бюджету розвитку Самбірської громади ще у 2020 році. Тоді було виділено 97 тис. грн. Та цих коштів виявилося недостатньо. Тому минулого року ми вирішили взяти участь у конкурсі проєктів місцевих ініціатив і перемогли, залучивши кошти обласного бюджету.

Нещодавно усі роботи були завершені, а 11 січня оновлений відділ міграційної служби відчинив свої двері для відвідувачів», - розповів Юрій Гамар.

Відділ міграційної служби працює за адресою: м. Самбір, вул. Мазепи, 8.