У Західному територіальному управлінні Національної Гвардії України відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та 30-ої річниці Незалежності України

У Західному територіальному управлінні Національної Гвардії України відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та 30-ої річниці Незалежності України

20.08.2021

У п’ятницю вранці, на вулиці Стрийській, на плацу перед управлінням вишикувався весь особовий склад Західного територіального управління Національної Гвардії України.  

Після урочистого підняття синьо-жовтого прапора та виконання Гімну України військовослужбовців привітала голова Львівської обласної ради Ірина Гримак. Вона подякувала особовому складу національної Гвардії за те, що вони одними з перших стали на захист України у найважчий момент новітньої історії нашої держави. І завдяки своєму професіоналізму, мужності та героїзму забезпечили усім українцям на підконтрольній території мирне та спокійне життя, а ще можливість святкування 30-річчя Незалежності України.   Ірина Гримак вручила представникам колективу Національної Гвардії  пам’ятні відзнаки Львівської обласної ради.  

«Від усього депутатського корпусу обласної ради хочу подякувати кожному з вас за вашу непросту щоденну роботу. Ви охороняєте права, свободи й законні інтереси громадян, суспільства і держави, забезпечуєте громадський порядок, а також даєте рішучу відсіч тероризму та організованій злочинності. Мені як голові Львівської обласної ради дуже важливо, що у своєму домі, у своїй громаді, у своїй країні, ми усі почуваємося безпечно, в тому числі завдяки вашій відповідальній службі, яку ми щодня відчуваємо. Завдяки вам ми маємо державу  і завдяки вам Україну знають і поважають у всьому світі», - наголосила Ірина Гримак.