Володимир Гірняк з робочим візитом відвідав Сокальщину

Володимир Гірняк з робочим візитом відвідав Сокальщину

17.04.2019

Сьогодні, 17 квітня, заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк з робочим візитом перебував у Сокальському районі.

Спочатку у с. Лешків він відвідав КЗ ЛОР «Лешківський психоневрологічний інтернат», де поспілкувався з працівниками закладу та був присутнім на звіті керівника Ольги Хорташко.

Опісля Володимир Гірняк завітав до КЗ ЛОР «Великомостівський геріатричний пансіонат», що в м. Великі Мости. Тут заступник голови облради також взяв участь у заслуховуванні звіту керівника закладу – Ігоря Демківа та оглянув приміщення пансіонату.

Підсумовуючи результати робочої поїздки, Володимир Гірняк наголосив, що задоволений її результатами. "Ми маємо 14 обласних закладів соціального захисту, кожен має свої потреби. Сьогодні ми заслухали керівників двох з них. Переконаний, такі звіти на місцях дозволяють розібратися в проблемах установ, зрозуміти, яка є потреба, побачити, де є сильний керівник, а де необхідно його замінити, а це дає основне - люди, яким ми надаємо соціальне забезпечення, отримуватимуть кращі послуги з нашого боку", - сказав заступник голови облради.