Юрій Гудима відвідав урочисту академію з нагоди Дня Союзянок

Юрій Гудима відвідав урочисту академію з нагоди Дня Союзянок

06.10.2019

 

Сьогодні, 6 жовтня, заступник голови Львівської обласної ради Юрій Гудима у Львівському палаці мистецтв взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Союзянок 
Цьогоріч в межах святкування спершу відбулась Святкова Літургія в Храмі Клементія Шептицього. Далі о 12.00 год відбулось покладання квітів до Меморіалу Героям Небесної Сотні. Відтак учасники традиційною святковою ходою пройшли центром міста до Палацу мистецтв, де відбулась урочиста академія.

«Хочу сьогодні подякувати жіночій організації «Союз українок» за те,  що ви є. «Союз українок» - це звучить гордо.  Ми вдячні також Вам за вашу громадську позицію, за вашу активну просвітницьку роботу. Від імені Львівської обласної ради щиро вітаю Вас із вашим святом. Нехай між нами усіма панує добро, злагода та Божа ласка», - зазначив під час виступу Юрій Гудима.
Юрій Гудима вручив очільниці Львівського відділу «Союзу Українок» Ользі Пастушак Кобзар та вишиваний рушник.

Довідково:
«Союз українок» —  добровільна всеукраїнська жіноча громадсько-просвітницька організація, яка є спадкоємницею демократичних традицій СУ, що діяв в Україні з 1917 року, був ліквідований внаслідок більшовицької окупації у 1939 році і відновив свою діяльність у 1991 році.