Жіночим громадським організаціям представили можливості майбутніх обласних програм

Жіночим громадським організаціям представили можливості майбутніх обласних програм

10.02.2021

Про можливості майбутніх обласних програм йшлося сьогодні, 10 лютого, під час зустрічі міжфракційної депутатської групи «Рівні можливості» з представницями жіночих громадських організацій області.

Як наголосила керівник групи «Рівні можливості» Соломія Риботицька, зустріч відбувається з нагоди Міжнародного дня жінок і дівчат у науці, який відзначають 11 лютого.

Відтак під час засідання гості презентували проєкти, якими займаються їхні громадські організації, зокрема у галузях охорони здоров’я, соціального захисту, підприємництва, освіти.

У свою чергу, депутати обласної ради – члени міжфракційної депутатської групи «Рівні можливості» презентували представникам громадськості можливості обласних профільних програм, які планують затвердити 16 лютого. Зокрема йшлося про проєкти Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області, Програми сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку у Львівській області, Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області, Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО (ООС) та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні.

Крім того, обговорили питання співпраці громадських організацій з новоутвореними ОТГ за сприяння Асоціації Місцевих Рад «Ради Львівщини».