Комісія з питань комунального майна заслухала інформацію про аудит Управління майном спільної власності

Комісія з питань комунального майна заслухала інформацію про аудит Управління майном спільної власності

06.12.2023

На засіданні постійної комісії з питань комунального майна Львівської обласної ради, 6 грудня, заслухали інформацію Управління майном спільної власності обласної ради про результати проведеного аудиту діяльності управління у період з січня 2020 року – І півріччя 2023 року.

Зауваження аудиторів стосувалися питання погашення заборгованості з орендної плати за використання приміщень комунальної власності, опалення сесійного залу, нормативів списання спожитого пального, оформлення земельних ділянок. На сьогодні боржники сплатили за оренду майже 3 млн грн з понад 4 млн грн орендної заборгованості.

«Багато зауважень виправили в ході перевірки. З частиною зауважень погодились, продовжуємо роботу з боржниками», – зазначив в.о. начальника Управління майном комунальної власності Львівської обласної ради Андрій Білоус.

Також комісія погодила питання передачі комунальному закладу облради «Львівський обласний пластовий центр» в оперативне управління на баланс нежитлову будівлю площею 256,3 кв.м. по вул. Б. Хмельницького, 33, смт. Дашаві, а також надати приміщення площею 59 кв. м по вул. Личаківській, 44, у Львові для облаштування пункту базування бригад екстреної медичної допомоги для КНП ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Під час засідання комісія також погодила винести на сесію питання реорганізації комунального закладу Львівської обласної ради «Аптека-музей «Під Чорним орлом» шляхом приєднання установи до комунального закладу Львівської обласної ради «Історико-краєзнавчий музей» з метою подальшого розвитку аптеки-музею.

«Комісія розглянула низку важливих питань. Заслухавши інформацію Управління майном спільної власності обласної ради, дали протокольне доручення щодо питань організації господарювання нашим майном. Також члени комісії погодили виділення військовим частинам лісоматеріалів для посилення нашої безпеки під час війни», – зазначив заступник голови комісії Ростислав Добош.