“Кручу педалі, щоб вони жили”: у Львові відбудеться щорічний благодійний велопробіг

“Кручу педалі, щоб вони жили”: у Львові відбудеться щорічний благодійний велопробіг

20.06.2023

25 червня у Львові вшосте стартуватиме традиційний захід за ініціативи співака Арсена Мірзояна та благодійного фонду «Запорука» - велопробіг “Кручу педалі, щоб вони жили”.  

Початок - о 12:00.

Мета велопробігу  – зібрати щонайменше 500 тис. грн. на реконструкцію та облаштування зони прийому важких пацієнтів у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.

«Благодійний велопробіг – це масштабна подія, цікава зустріч, на яку приходять цілими родинами, малими та великими компаніями, з дітками та навіть домашніми улюбленцями. Цього року велоактивіст Володимир Лиховид розробив маршрут довжиною в 10 км, який зможе подолати кожен», - кажуть організатори.

Велопробіги з Арсеном Мірзояном у попередні роки зібрали близько мільйона гривень. Завдяки учасникам велопробігів було відремонтовано 6 палат відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії, 3 кімнати кабінету функціональної діагностики лікарні та придбано 5 інфузоматів для онкохворих дітей.

Для участі у велопробігу потрібно сплатити реєстраційний внесок за посиланням: https://gastroli.ua/tickets/kruchu-pedali-schob-voni-zhili-2023/buy