Львівський обласний молодіжний центр – серед переможців конкурсу кращих практик молодіжної роботи в Україні

Львівський обласний молодіжний центр – серед переможців конкурсу кращих практик молодіжної роботи в Україні

12.12.2023

У Києві під час сьомого Всеукраїнського форуму молодіжних працівників та працівниць «Загартовані. Згуртовані» назвали найкращі практики молодіжної роботи в Україні 2022 - 2023 рр. Комунальний заклад Львівської обласної ради "Львівський обласний молодіжний центр" із проєктом «Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області» увійшов до десяти переможців. Загалом на перемогу претендувало 142 практики молодіжної роботи.

Майже 150 молодіжних працівників та працівниць зі всієї України упродовж трьох днів брали участь у панельних дискусіях, працювали в групах за напрямами: «Робота з ветеранами та ветеранками», «Робота у прифронтових та прикордонних громадах», «Молодіжна робота за кордоном», «Молодіжна робота інформована про травму», «Мобільна молодіжна робота».

Під час блоку «Мобільна молодіжна робота» т.в.о. директора Львівського обласного молодіжного центру Іван Сапса презентував проєкт «Молодіжні лідери Львівщини» (ІмпактБус 3.0.).

Конкурс кращих практик молодіжної роботи в Україні – 2022-2023» проводиться Міністерством молоді та спорту України та Всеукраїнським молодіжним центром за сприяння проєкту UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.