Львівському обласному перинатальному центру – 35 років

Львівському обласному перинатальному центру – 35 років

01.04.2021

Сьогодні 35 років з дня створення відзначає КНП Львівської обласної ради «Львівський обласний клінічний перинатальний центр». З цієї нагоди керівництво та трудовий колектив привітав перший заступник голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник.

«Від імені Львівської обласної ради вітаю надзвичайно професійний та уважний колектив закладу, якому пацієнти довіряють найдорожче - життя своїх дітей. 
Бажаємо здоров'я, професіоналізму, благополуччя та вдячних пацієнтів.  Зі свого боку запевняю, обласна рада підтримуватиме подальший розвиток центру, впровадження інновацій та оновлення інфраструктури», - зазначив Євгеній Гірник.
Львівський обласний клінічний перинатальний центр був заснований у 1986 році як міський пологовий будинок №2. У 1990 – реорганізований в перший в Україні перинатальний центр. 

«35 років тому центр прийняв перші пологи. Після цього, протягом усієї історії, колектив закладу намагався у всьому тримати першість. Тут провели перші гінекологічні лапароскопічні операції, ініціювали введення палат спільного перебування матері та дитини. Центр започаткував практику раннього прикладання до грудей та одним з перших в Україні впровадив партнерські пологи. 
Перинатальний і сьогодні є лідером розвитку перинатальної медицини в Україні та сфери охорони здоров’я Львівщини. 
Бажаю керівництву та колективу Центру успіхів і нових досягнень у вашій відповідальній і вкрай потрібній роботі.
Переконана, що до моїх вітань доєднаються тисячі щасливих жінок, яким ви допомогли пізнати радість материнства», - написала на своїй фейсбук-сторінці голова Львівської обради Ірина Гримак.

З нагоди 35-річчя Львівського перинатального центру нагородами обласної ради відзначено його кращих працівників.