Майбутні вступники ознайомилися з умовами навчання у Львівському ліцеї імені Героїв Крут

Майбутні вступники ознайомилися з умовами навчання у Львівському ліцеї імені Героїв Крут

29.01.2023

У День відкритих дверей Львівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут відвідали близько двох сотень осіб. В основному це майбутні вступники та їхні рідні. «Юнаки та їхні батьки пройшлися спортивною базою та дізналися про вступні нормативи з фізкультури, навіть спробували перевірити свій рівень підтягування. Згодом поспілкувалися з українськими та іноземними мовниками про завдання, які їх чекатимуть на вступі, але також і дізналися, що вчитися під час навчального року потрібно постійно. Побачили головні вимоги математиків та познайомилися з педагогами, які будуть вчити фізику. Дізналися, що сьогодні всі свідомі громадяни України повинні знати історію на "відмінно", - розповіли працівники навчального закладу.

Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут є комунальним закладом Львівської обласної ради. Навчання ліцеїстів триває від 2 до 4 років. Педагоги наголошують, що кожен майбутній ліцеїст має зробити усвідомлений вибір свого фаху. Саме тому сьогодні відвідувачам показали головні аспекти навчального процесу. Найбільше зацікавили гостей спеціалізовані заняття - стрільба в електронному тирі, проєкти з дронами, особливості вивчення "Захисту України" та інформаційних технологій. Серед особливих занять ліцеїстів – навички з хореографії.

Більше новин про умови навчання розміщено на сайті ліцею у розділі "Вступникам", також інформацію можна отримати залишивши запити на сторінці навчального закладу тут