Обласному центру медицини катастроф благодійники передали портативні джерела живлення

Обласному центру медицини катастроф благодійники передали портативні джерела живлення

20.06.2023

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф завдяки ПРООН в Україні та фінансовій допомозі Уряду Японії отримав портативні джерела живлення у межах проєкту «Сприяння безпеці громадян України у відповідь на кризу, спричинену війною».

«Ці станції забезпечать швидку реакцію на надзвичайні ситуації та надання критичної медичної допомоги у надважливих перших годинах. Ми їх будемо використовувати для чергувань на місцях надзвичайних ситуацій в умовах відсутності доступу до джерел живлення», – зазначив керівник центру медицини катастроф Андрій Васько.

Загалом Центр отримав від благочинників 10 зарядних станцій Goal Zero - Power Stations Yeti 500X та 11 станцій Sandberg Survivor Powerbank 8in1. 

Довідково:
Goal Zero - Power Stations Yeti 500X – це портативна зарядна станція малої потужності, яка призначена для живлення широкого спектру пристроїв, оснащена новітньою технологією зарядки, включаючи високошвидкісний порт Power Delivery.
Sandberg Survivor Powerbank 8in1 96000 – універсальна зарядна станція, яка підходить практично для всіх пристроїв. Акумулятора величезної ємності 96000 мАг достатньо, аби перезаряджати смартфон щодня впродовж майже одного місяця. Зовнішній акумулятор оснащений безліччю роз'ємів для заряджання різних пристроїв.