Твердо віримо у наш спільний успіх: Львівський ліцей імені Героїв Крут підписав міжнародну угоду про співпрацю

Твердо віримо у наш спільний успіх: Львівський ліцей імені Героїв Крут підписав міжнародну угоду про співпрацю

17.03.2021

Комунальний заклад обласної ради «Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут» співпрацюватиме з  Кадетським ліцеєм імені генерала Повіласа Плехавічуса з литовського міста Каунас.

Угоду про співпрацю між двома навчальними закладами 16 березня, під час онлайн зустрічі, підписали начальник львівського ліцею полковник Юрій Гусар та директорка каунаського ліцею Інгріда Левіцкієне.

Угода передбачає  співпрацю між навчальними закладами в кількох форматах: фізична підготовка, обмін методиками викладання історії, географії, іноземних мов. Іноземні партнери львівського ліцею зацікавилися українською спецпрограмою "Кіберджура", яка дозволяє впроваджувати командно-штабні ігри та модернізувати освітній процес.

«Твердо віримо у наш спільний успіх. А також маємо за честь запросити наших литовських колег взяти участь в заходах з нагоди чергового випуску ліцеїстів у Львові в травні», - зазначив начальник ліцею Юрій Гусар

Довідка:

Львівський ліцей імені Героїв Крут створений у 1992 році та є одним із найвідоміших закладів первинної ланки загальної системи військової освіти України. В ліцеї готують кандидатів для вступу до військових закладів вищої освіти.

У червні 1996 року Постановою Кабінету Міністрів України ліцей передано у власність Львівської обласної ради зі збереженням виду освітньої діяльності.