Юрій Холод провів прийом громадян у Кам’янці-Бузькій

Юрій Холод провів прийом громадян у Кам’янці-Бузькій

18.03.2021

Заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод провів сьогодні, 18 березня, особистий прийом громадян у Кам’янці-Бузькій. Жителі міста та довколишніх сіл мали нагоду поспілкуватися з депутатом свого округу від 10 до 12 години.

“Звернень щодо матеріальної допомоги сьогодні було мало. Натомість, людей турбує якість доріг, і вони готові долучатися до контролю за використанням коштів з місцевого та обласного бюджетів. Насамперед, йдеться про дорогу Зубів Міст - Прибужани в межах села Обидів, протяжністю 2 кілометри. Гроші на неї в обласному бюджеті нам вдалося закласти. Однак, навчені гірким досвідом, люди звертаються, щоб забезпечити контроль за використанням грошей. І ми в цьому питанні на одному боці. Також є звернення щодо пільг репресованим і учасникам бойових дій, зокрема і відшкодування перевезень. У цьому напрямі ми з однодумцями якраз працюємо. Розглядаємо різні варіанти, адже допомога вразливим категоріям справді потрібна, тому маємо знайти рішення, яке буде справедливим і корисним для людей”, - розповідає Юрій Холод.

Після прийому громадян Юрій Холод також обговорив місцеві проблеми і способи їх вирішення з головами Добротвірської та Кам'янка-Бузької громад.

Подібні прийоми громадян, за умови, якщо дозволятиме епідеміологічна ситуація, заступник голови облради планує проводити що два тижні у різних регіонах Львівського району.