З 25 березня на території Львівської області вводиться червоний рівень епідемічної небезпеки

З 25 березня на території Львівської області вводиться червоний рівень епідемічної небезпеки

24.03.2021

На території Львівської області з 00 годин 00 хвилин 25 березня встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій учора, 23 березня.

За інформацією департаменту охорони здоров`я ЛОДА у Львівській області рівень госпіталізації 3 дні поспіль перевищує встановлений показник у 60 осіб на 100 тис. населення і в середньому складає 65 осіб.

Серед заборон, які передбачає «червона зона» - відвідування закладів освіти, культури, кінотеатрів, роботу ТРЦ, кафе, ресторанів, розважальних центрів,  непродуктових ринків, проведення усіх масових заходів, крім офіційних спортивних заходів та матчів командних ігрових видів спорту.

Окрім того, з 22 березня Кабінет Міністрів заборонив у «червоних» зонах карантину ходити без масок та респіраторів територіями загального користування. Тобто носити  маски потрібно також на вулиці за умови, якщо неможливо дотримуватися соціальної дистанції.