Комісія з питань бюджету проаналізувала стан виконання програми «Безпечна Львівщина»

Комісія з питань бюджету проаналізувала стан виконання програми «Безпечна Львівщина»

26.02.2024

Комісія з питань бюджету та соціально-економічного розвитку сьогодні, 26 лютого, заслухала інформацію про стан виконання в 2023 році Комплексної програми «Безпечна Львівщина».

Як повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА, у 2023 році на програму «Безпечна Львівщина» було передбачено 363 млн грн, програма виконана на 90%.

«Необхідно, аби програма «Безпечна Львівщина» адмініструвалася якнайефективніше, а відсоток її виконання був якомога вищим. Оскільки фінансовий ресурс з обласного бюджету в межах цієї програми скеровується, зокрема на підтримку військових формувань для збереження життя військових і наближення перемоги», - зауважив головуючий на засіданні комісії депутат Святослав Стефанків.

У результаті обговорення депутати звернули увагу профільного департаменту на необхідність зменшення до нуля суми коштів, що не використовуються.

Комісія також розпочала обговорення інформації департаменту фінансів Львівської ОВА про виконання показників обласного бюджету Львівської області у 2023 році.