Обласні депутати перемогли у благодійному турнірі з футзалу «Кубок єднання»

Обласні депутати перемогли у благодійному турнірі з футзалу «Кубок єднання»

30.01.2024

Команда депутатів Львівської обласної ради взяла участь у благодійному турнірі з футзалу «Кубок єднання», який відбувся цими вихідними на Стрийщині.

Участь у змаганнях взяли команди факультету зенітних ракетних військ Харківського національного університету Повітряних Сил ім. Кожедуба, Стрийської міської ради, Стрийського районного управління поліції, Стрийської окружної прокуратури, Стрийської поліції охорони, Стрийського районного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, Стрийського міськрайонного суду, Жидачівського районного суду, Стрийської єпархії Української греко-католицької церкви.

«З-поміж 9 команд, які взяли участь у турнірі наша команда не програла жодного матчу та у фіналі перемогла команду ДСНС Стрийського району», – повідомив депутат Львівської обласної ради Тарас Подвірний.

Учасники заходу організували збір коштів на підтримку українських воїнів, які беруть участь у війні проти російського агресора. За підсумками турніру було зібрано 35 тисяч гривень, які передали на потреби Збройних Сил України.