25 квітня - засідання постійної комісії  з питань охорони здоров’я та материнства


ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
ПОРЯДОК ДЕННИЙ № 59
засідання постійної комісії  з питань охорони здоров’я та материнства


25.04.2024            15.00            307 каб.

Склад комісії:
А.Ярмола, Л.Цибуля, Р.Дмитришин, О.Дуда, М.Гичка,
Н.Іванченко, Л.Кобецька, І. Ковальчук.

І.Про порядок денний постійної комісії.
ІІ.Про розгляд письмових листів керівників органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій:
    2.1.Про розгляд питання щодо виконання рішення обласної ради  від 19.09.23 № 510 «Про створення належних умов для забезпечення якісного медичного обслуговування дитячого населення» та заслуховування керівника КНП ЛОР «Львівська обласна дитяча лікарня «ОХМАТДИТ» та КНП ЛОР «ЗУСДМЦ» Р. Кізиму.
    Доповідають:Роман Кізима – в. о. директора КНП ЛОР «ЗУСДМЦ»;
    Андрій Білоус – в. о. начальника управління майном спільної власності обласної ради.

    2.2.Про розгляд доручення заступника голови обласної ради Ю. Холода(вх. №Д-10 від 11.04.2024) щодо доцільності надання Львівською міською радою земельної ділянки в оренду ТзОВ «ЕО Підбірці Солар» на території КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна лікарня».
    Доповідають:Андрій Білоус – в. о. начальника управління майном спільної власності обласної ради;
    Михайло Гичка – в. о. генерального директора «Львівська обласна клінічна лікарня».

    2.3.Про розгляд листа КНП ЛОР «Центр спортивної медицини і реабілітації» (вх. № 02-764 від 26.03.2023) щодо виділення коштів на спортивну медицину і лікувальну фізкультуру.
    Доповідають:Степан Середа – директор КНП ЛОР «Центр спортивної медицини і реабілітації»;
    Наталя Літвінська – директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

    2.4.Про розгляд листів управління майном спільної власності обласної ради(вх. № 64 від 05.04.2024) та постійної комісії з питань молоді та спорту (вх. № К11вн-3 від 18.04.2024) щодо фінансування КНП ЛОР «Центр спортивної медицини і реабілітації».
    Доповідає:Андрій Білоус – в. о. начальника управління майном спільної власності обласної ради.
    2.5.Про розгляд листа-інформації ЛОВА (вх. № 02-850 від 04.04.2024) щодо доручення за результатами робочої наради по перевірці закладів охорони здоров’я, визначених для надання медичної допомоги та госпіталізації пацієнтів з гострим коронарним синдромом з елевацією сегменту ST.
    Доповідає:Наталя Літвінська – директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА.
    2.6.Про розгляд скарги мешканця м. Львова, інваліда війни Романа Гаївського (вх. № 01-Г-1252 від 25.03.2024) щодо проблемних питань проходження лікування у КНП ЛОР «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи».
    Доповідає:Максим Прикупенко – генеральний директор КНП ЛОР «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи».
    2.7.Про розгляд листа-відповіді ЛОДА (вх. № 02-921 від 11.04.2024) щодо виділення коштів з обласного бюджету на потреби Гарнізонних ВЛК при КНП ЛОР «Львівський обласний клінічний діагностичний центр» та закупівлю спецавтотранспорту для реабілітаційного центру у м. Соснівці.
    Доповідає:Наталя Літвінська – директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА.
ІІІ.Різне

 

Голова комісії                                                                             Анна ЯРМОЛА