Софія Федина на підтримку поранених бійців презентувала музичний диск «А я живий»

Софія Федина на підтримку поранених бійців презентувала музичний диск «А я живий»

18.02.2019

 

Сьогодні, 18 лютого, у свій день народження відома волонтерка та співачка Софія Федина у Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької презентувала волонтерський проект – музичний альбом «А я живий». Це п’ятий за ліком альбом артистки, який є підсумком п’ятьох років творчої  та волонтерської  діяльності на підтримку українських воїнів.

На презентацію завітав і голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин. Він подякував Софії Федині за її невтомну волонтерську діяльність і на передовій, і на мирній території. «Ваша творчість об’єднує Україну!», - сказав очільник облради.

За словами Софії Федини, новий альбом має 11 пісень, які присвячені захисникам України. Основна з пісень має таку ж назву як і альбом – «А я живий». Вона була написана у буремні дні на Майдані, коли загинули перші чотири Герої  Небесної  Сотні.

Крім того, «А я живий» – це своєрідна інвестиція у силу держави, оскільки всі кошти, отримані від реалізації, будуть спрямовані на підтримку бійців на передовій та у госпіталях.

«Пісні покликані «розворушити» наше суспільство, яке демонструє певні риси «стомленості» від війни, від боротьби, від побудови вільної демократичної країни, – говорить співачка. – А що буде, якщо «стомляться» бійці, які захищають Україну? Тому час подвоїти наші зусилля у справі захисту нашої держави».

Варто зауважити, що крім диску з піснями, в альбомі «А я живий» є додаток у вигляді книжечки з усіма текстами пісень та акордами для акомпанування на гітарі. До того ж, у диску, між піснями, зібрано спогади бійців українського війська та добровольчих батальйонів, записаних Софією Фединою у різні роки на різних ділянках фронту. Тому диск «А я живий» – це ще й своєрідний живий щоденник боротьби України за незалежність.