Увага! Заборонено відвідування лісів

Увага! Заборонено відвідування лісів

03.04.2020

Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства, а також державними лісогосподарськими підприємствами ухвалено рішення заборонити відвідування населенням лісових масивів, зон відпочинку на території держлісфонду, торфовищ, в’їзду до них транспортних засобів з 4 квітня 2020 року до стабілізації епідеміологічної ситуації та на період високого та надзвичайно високого класів пожежної безпеки.

Дане рішення ухвалено з метою дотримання карантинних обмежень, пов’язаних із запобіганням розповсюдження коронавірусної інфекції, встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 01.04.2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території  України гострої респіраторної хвороби COVID-19» та для недопущення виникнення пожеж в екосистемах області.

Як повідомляють у Львівському ОУЛМГ, працівники державної лісової охорони спільно з працівниками Національної поліції будуть проводити спільні патрулювання з метою контролю за дотриманням встановлених обмежень та притягувати порушників до встановленої законом відповідальності.

"Просимо поставитись з розумінням до вимушених обмежень та сподіваємося на  співпрацю в боротьбі з коронавірусом та недопущенням пожеж в екосистемах. Залишайтеся дома!  Бережіть ліс! Бережіть себе!", - зауважив очільник Львівського ОУЛМГ Анатолій Дейнека.