Блаженніший Святослав зустрівся з родинами полонених, зниклих безвісти та загиблих військовослужбовців

Блаженніший Святослав зустрівся з родинами полонених, зниклих безвісти та загиблих військовослужбовців

30.01.2023

У понеділок, 30 січня у Патріаршому домі у Львові відбулася зустріч родичів зниклих безвісти, полонених та загиблих військовослужбовців із Главою Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішим Святославом Шевчуком.

Присутні спільно помолилися за усіх захисників та захисниць України. Матері військовослужбовців поділилися своїми переживаннями за дітей, обмінювалися досвідом пошуку інформації про рідних. Організували зустріч координатори Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин Анастасія Голішевська та Марія Петришин.  

«Духовна підтримка дуже потрібна кожній родині у складний час. Ми щоденно збираємо інформацію про зниклих захисників, спілкуємося з їхніми родинами. На жаль, допоки триває війна, кількість полонених та зниклих безвісти збільшується. Саме велика віра в повернення синів, доньок, чоловіків, віра у спільну перемогу над ворогом, допомагають кожному зібратися з силами й продовжувати пошуки своїх рідних», - зазначила координаторка Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин  у Львівській та Івано-Франківській областях Марія Петришин.  

Блаженніший Святослав благословив усіх присутніх та побажав якнайскорішого повернення додому усіх захисників та захисниць. На згадку про зустріч він подарував кожному книгу.