Депутати доручили дорожникам підготувати план координації дій для роботи в складних  погодних умовах

Депутати доручили дорожникам підготувати план координації дій для роботи в складних  погодних умовах

02.03.2021

Комісія з питань ЖКГ, інфраструктури та ПЕКу на своєму сьогоднішньому засіданні заслухала інформацію про ситуацію на дорогах Львівщини від відповідних служб у зв’язку з надзвичайними погодними умовами, які склалися нещодавно внаслідок значних снігопадів.  

За результатами розгляду питання депутати доручили профільному департаменту спільно з дорожніми службами підготувати план-графік координації дій для роботи в складних  погодних умовах та  напрацювати  у першому півріччі основні кроки щодо забезпечення необхідними технічними засобами, піскосумішшю територій для уникнення надзвичайних ситуацій на дорогах області.

Також члени комісії домовилися здійснити виїзне засідання у підрозділи облавтодору, щоб дати оцінку їх матеріально-технічному стану та забезпеченню необхідними ресурсами.

Як відомо, депутати обласної ради на сесії визнали роботу ДП «Львівський облавтодор» незадовільною і звернулися до Державного агентства автомобільних доріг України щодо доцільності перебування на займаній посаді директора ДП «Львівський облавтодор».