Дорогу Воля Якубова – Добрівляни відремонтують

Дорогу Воля Якубова – Добрівляни відремонтують

06.07.2021

На поточний ремонт дороги Воля Якубова – Добрівляни комісія з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу сьогодні, 6 липня, запропонувала скерувати 7,7 млн грн.  

Фінансовий ресурс планують передбачити у межах Програми розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2021 – 2025 роки.

«Питання необхідності ремонту дороги Воля Якубова – Добрівляни ми неодноразово розглядали на комісії.

Село Воля Якубова, що на Дрогобиччині, відоме тим, що в ньому народився визначний український військовий та політичний діяч, полковник Січових Стрільців, голова проводу ОУН, творець світового конгресу вільних українців Андрій Мельник.

Відтак маємо плани здійснити поточний ремонт автошляху Воля Якубова – Добрівляни, що простягається на батьківщині Андрія Мельника», - розповів перший заступник голови комісії Тарас Чолій.

Як повідомили в департаменті дорожнього господарства Львівської ОДА, за умови успішного проведення всіх необхідних тендерних процедур, ремонтні роботи планують розпочати вже у липні.

Як відомо, 2020 рік на Львівщині було проголошено Роком Андрія Мельника з нагоди відзначення 130-річчя з дня його народження.